Καλησπέρα σας. 

Επικοινωνούμε μαζί σας από το κοσμηματοπωλείο Venetia Vildiridis, καθώς αναζητούμε υπάλληλο για να εργαστεί στο κατάστημα μας στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται Βουκουρεστίου 11 και Ελ.Βενιζέλου 8.

Πιο συγκεκριμένα χρειαζόμαστε μια κοπέλα κινέζικης καταγωγής ή και όχι, η οποία να έχει πολύ καλή γνώση της κινέζικης (5ο επίπεδο και άνω) και ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας για να εργαστεί ως πωλήτρια στο κατάστημά μας. Γνώσεις πωλήσεων στον τομέα των κοσμημάτων δεν είναι απαραίτητες.

Αξιότιμοι κύριοι,

Η BERLING ABEE είναι Eλληνική Bιομηχανία Xρωμάτων που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση οικοδομικών, μονωτικών, θερμομονωτικών, βιομηχανικών, διακοσμητικών χρωμάτων και χρωμάτων επιπλοποιίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τόσο μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, όσο και μέσα από εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.

Καλησπερα σας, 

Ονομαζομαι Κεχαγιογλου Αλεξανδρα και αναζητω ενα ατομο με πολυ καλη γνωση της Κινεζικης Γλωσσας ( επιπεδο HSK5 ) για εργασια σε καταστημα υψηλης ωρολογοποιιας στην Μυκονο για σεζον απο αρχες Απριλιου εως τελος Οκτωβριου. 

Δίδονται:
Πολυ καλες απολαβες
Bonus
Διαμονη
Αριστο κλιμα εργασιας 

Καλησπέρα σας, 

Ενδιαφερόμαστε για άτομα επικοινωνιακά για μόνιμη και σταθερή εργασία, σε luxury boutique , στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα , Κολωνάκι ).

Απαραίτητη προυπόθεση , να ομιλούν την Κινεζική και να είναι ασιατκής καταγωγής.

Προυπηρεσία στη πώληση και στην εξυπηρέτηση πελατών, προτιμαται.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens