Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 00:00

Ανακοίνωση Συνεδρίου «H Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας στην Ελλάδα» Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

teaching chinese gr

Τα τελευταία χρόνια, οι ανταλλαγές μεταξύ Κίνας και Ελλάδας αυξάνονται και η διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα ως τομέας έχει επίσης ανθίσει. Προκειμένου να κατανοηθεί σε βάθος η τρέχουσα κατάσταση και οι ευκαιρίες ανάπτυξης της διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα, να ενισχυθεί η επικοινωνία μεταξύ των καθηγητών κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα, να ενισχυθεί η διδακτική ικανότητα των τοπικών δασκάλων και να διευρυνθεί ο ακαδημαϊκός τους ορίζοντας, το Ινστιτούτο  Κομφούκιος Αθηνών στο ΟΠΑ θα πραγματοποιήσει στις 26 Ιουνίου 2022 το Συνέδριο με θέμα «Η Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας στην Ελλάδα».

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Yan Hongwei, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κομφούκιος στην Αθήνα, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Ρούλα Τσοκαλίδου, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, η Καθηγήτρια κα Wang Xiaohong, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μαζί με άλλα ηγετικά στελέχη και εκπαιδευτικούς στον τομέα της διεθνούς διδασκαλίας κινεζικών στην Ελλάδα για διεξαγωγή εις βάθος συζητήσεων για την τρέχουσα κατάσταση και την ανταλλαγή εμπειριών. Ταυτόχρονα, στο συνέδριο θα παρουσιαστεί το πλαίσιο και οι οδηγίες προετοιμασίας για τη συμμετοχή και την απόκτηση του πιστοποιητικό CTCSOL που αφορά στη διεθνή πιστοποίηση καθηγητών στη διδασκαλία της κινεζικής σε αλλόγλωσσους, η οποία θα βοηθήσει πολύ τους εκπαιδευτικούς πρώτης γραμμής για να βελτιώσουν περαιτέρω τη διδακτική τους ικανότητα και τις γνώσεις τους στη διδασκαλία της  κινεζικής γλώσσας!

Ημέρα και Ώρα συνεδρίου: Κυριακή 26 Ιουνίου, 11:00 – 13:00 
Τοποθεσία  Συνεδρίου:   Athens Business Confucius Institute στο ΟΠΑ
Ευελπίδων 29, Αθήνα 113 62
Συμμετοχή Συνεδρίου: Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Επίσης παρέχονται: διάλλειμα για καφέ για τους συμμετέχοντες, σχετική βιβλιογραφία (ηλεκτρονική έκδοση) και αντίγραφα της εξέτασης CTCSOL. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής μετ' επιστροφής (εάν υπάρχουν).
Τρόπος εγγραφής:     Στείλτε τη "Φόρμα Συμμετοχής" όπως επισυνάπτεται στην Qiuning (Ourania) Guo στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στην Αθήνα προσκαλεί τα ηγετικά στελέχη και καθηγητές διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα και τους φίλους που ενδιαφέρονται για τη διεθνή κινεζική εκπαίδευση να συμμετάσχουν στο συνέδριό μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu