Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 00:00

Ανακοίνωση Νικητών Υποτροφιών Αριστείας 2021-2022 | Πλήρεις υποτροφίες σπουδών από το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών

2022ExcellenceScholarships introΤο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών των ετήσιων υποτροφιών αριστείας που χρηματοδοτούνται από το ίδιο το Ινστιτούτο για την επιβράβευση των προσπαθειών των εκπαιδευομένων και την προώθηση και την υποστήριξη της εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Οι νικητές που κερδίζουν τις πλήρεις υποτροφίες είναι οι:

Ελισάβετ Κοπαλίδου, Χαραλαμπία Άγη, Σοφία Τρούσα, Ραΐάνε-Βασιλική Ταπραντζή, Παναγιώτα Δουφεξή, Ελένη Καταλαγαριανού και Ματθαίος Καπετάνιος

Οι πλήρεις υποτροφίες αριστείας αφορούν στην πλήρη επιδότηση (100%) των ετήσιων διδάκτρων ενός οποιουδήποτε προγράμματος εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος από την απονομή. Προϋπόθεση χορήγησης των υποτροφιών είναι ο εκπαιδευόμενος να έχει συγκεντρώσει τον μέγιστο βαθμό στο πρόγραμμα που παρακολουθεί, εντός του χρονοδιαγράμματος έναρξης και λήξης που ορίζεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου. Ο τελικός βαθμός του προγράμματος προκύπτει από τον μέσο όρο βαθμολογίας των επιμέρους δεικτών προόδου που καταγράφονται στις βαθμολογίες της Α’ και Β’ Προόδου. Σε περίπτωση ισοβαθμούντων εκπαιδευόμενων, πραγματοποιείται  κλήρωση μεταξύ τους για την ανάδειξη των νικητών.

Οι υποτροφίες που χορηγεί το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών στους αριστούχους σπουδαστές του είναι ονομαστικές, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και αφορούν στην πλήρη απαλλαγή καταβολής των ετήσιων διδάκτρων για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα ονομαστικά Πιστοποιητικά Αριστείας (Certificate of Scholarship) και τα κουπόνια της πλήρους (100%) επιδότησης των ετήσιων διδάκτρων για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος από το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (κατόπιν ραντεβού).

Για ραντεβού επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2022ExcellenceScholarships poster

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu