Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 00:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ, ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

HSKExamsExcellence small

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών έχει αναπτύξει, από την αρχή της λειτουργίας του, ένα πρόγραμμα υποτροφιών και βραβείων, επιθυμώντας να στηρίξει τους σπουδαστές που ξεχωρίζουν με τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις στα μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας ή τους εξεταζόμενους για τις άριστες επιδόσεις τους στις Γραπτές εξετάσεις Γλωσσομάθειας HSK που διοργανώνει το Ινστιτούτο, για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματά του με πλήρη απαλλαγή ή έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα σπουδών.


Πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας συνολικό κόστος των ετήσιων διδάκτρων (πλήρεις υποτροφίες)

Το Πρόγραμμα Επιδότησηςτων Αριστευσάντων στις Γραπτές Εξετάσεις HSK που χορηγεί το Ινστιτούτο, επιδοτεί τα ετήσια δίδακτρα για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος με το ποσό του κόστους της συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις HSK που κατέβαλαν οι υποψήφιοι. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι που λαμβάνουν τις παρακάτω συνολικές βαθμολογίες θα επιδοτούνται με τα αναφερόμενα ποσά έκπτωσης στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα εκμάθησης της Κινεζικής Γλώσσας στο προσεχές ακαδημαϊκό έτος του Ινστιτούτου, ως εξής:

  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 1 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 200 πόντων, επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 50 ευρώ.
  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 2 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 200 πόντων, επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 60 ευρώ.
  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 3 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 80 ευρώ.
  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 4 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 100 ευρώ.
  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 5 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 120 ευρώ.
  • Οι υποψήφιοι που αριστεύουν στις γραπτές εξετάσεις επιπέδου HSK 6 και συγκεντρώνουν συνολική βαθμολογία 270 πόντων και άνω (90% και άνω επιτυχία, Α+ with Discretion), επιδοτούνται με κουπόνι έκπτωσης ετήσιων διδάκτρων ύψους 130 ευρώ.

Οι υποτροφίες είναι ονομαστικές, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και αφορούν μόνο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος από τη χορήγησή τους. 

Οι λήπτες λαμβάνουν τα σχετικά κουπόνια από τη διεύθυνση Εκπαίδευσης και τα επισυνάπτουν κατά την ηλεκτρονική εγγραφή τους στα Μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας (Πεδίο "Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων") προκειμένου να δικαιολογηθεί η έκπτωση στα δίδακτρα.

  • Οι εκπτώσεις δεν λειτουργούν συνδυαστικά. Συγκεκριμένα, αν κάποιος/α εκπαιδευόμενος/η εντάσσεται σε παραπάνω από μία κατηγορίες δικαιούχων, θα χορηγηθεί η μεγαλύτερη έκπτωση.  
  • Οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα δίδακτρα.
  • Τα δίδακτρα πρέπει να καταβάλλονται εξ ολοκλήρου προκειμένου να εφαρμοστεί η όποια έκπτωση.
  • Οι εκπτώσεις δεν αφορούν σε βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχές σε εξετάσεις, συμμετοχές σε camps.
  • Όλες οι εκπτώσεις παρέχονται υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 31 Αυγούστου του εκάστοτε έτους. Αν κατά την ημερομηνία αυτή υπάρχουν μη τακτοποιημένες οικονομικές υποχρεώσεις, το δικαίωμα έκπτωσης δεν παραχωρείται.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι υποψήφιοι που έλαβαν τις ανωτέρω βαθμολογίες στις γραπτές εξετάσεις HSK της 12ης Ιουνίου 2022, μπορούν να επικοινωνήσουν  στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να παραλάβουν τα κουπόνια έκπτωσης διδάκτρων από 1η Σεπτεμβρίου 2022. Τα κουπόνια θα ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 κατά την επίσημη διάρκεια των εγγραφών στα μαθήματα κινεζικής γλώσσας, από την 1η Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου 2022 και θα πρέπει να επισυναφθούν κατά την ηλεκτρονική εγγραφή στο πεδίο "Δικαίωμα Έκπτωσης Διδάκτρων (Βεβαίωση ανεργίας, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Κουπόνια Έκπτωσης κ.α.)".

 

HSKExamsExcellence

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu