Εάν είστε καθηγητής κινεζικής γλώσσας και ενδιαφέρεστε για μια θέση διδασκαλίας σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

 • Πανεπιστημιακό πτυχίο στις κινεζικές σπουδές (Κινέζικη Γλώσσα και Πολιτισμός, Μετάφραση από/προς την κινεζική, Σινολογία, Κινέζικη Ιστορία ή/και Φιλοσοφία) ή πανεπιστημιακό πτυχίο στην εκπαίδευση ή τη γλωσσολογία από πανεπιστήμιο της Κίνας.
 • Πιστοποιητικό πολύ καλής (Γ1/C1) ή άριστης γνώσης (Γ2/C2) της αγγλικής γλώσσας.
 • Διδακτική εμπειρία διάρκειας τουλάχιστον δύο (2) χρόνων, σε φορείς ή οργανισμούς ή επιχειρήσεις του δημόσιου ή/και του ιδιωτικού τομέα με αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο θέσης, μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαδικασία επιλογής.
 • Γνώση χειρισμού υπολογιστών και ειδικότερα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) εφαρμογών υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης (π.χ. ΖΟΟΜ).

Key Responsibilities:

 • Assist with knowledgeable support to all customer requests across all products and all channels
 • Provide immediate and accurate response to all customer contacts on social media, phone, e-mail and live chat
 • Delivering first time resolution to all customer requests up to authority and permission levels
 • Creating and constantly developing unique positive personal relationships with a Customers
 • Maintain customer profiling and communication database history for all Customers
 • Ensure that Customer transactions are completed accurately and timeously
 • Able to confidently promote other products and services where appropriate
 • Active outbound calling to develop the lifetime value of the customer

Καλησπέρα σας. 

Επικοινωνούμε μαζί σας από το κοσμηματοπωλείο Venetia Vildiridis, καθώς αναζητούμε υπάλληλο για να εργαστεί στο κατάστημα μας στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται Βουκουρεστίου 11 και Ελ.Βενιζέλου 8.

Πιο συγκεκριμένα χρειαζόμαστε μια κοπέλα κινέζικης καταγωγής ή και όχι, η οποία να έχει πολύ καλή γνώση της κινέζικης (5ο επίπεδο και άνω) και ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας για να εργαστεί ως πωλήτρια στο κατάστημά μας. Γνώσεις πωλήσεων στον τομέα των κοσμημάτων δεν είναι απαραίτητες.

Αξιότιμοι κύριοι,

Η BERLING ABEE είναι Eλληνική Bιομηχανία Xρωμάτων που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση οικοδομικών, μονωτικών, θερμομονωτικών, βιομηχανικών, διακοσμητικών χρωμάτων και χρωμάτων επιπλοποιίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τόσο μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, όσο και μέσα από εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.

Καλησπερα σας, 

Ονομαζομαι Κεχαγιογλου Αλεξανδρα και αναζητω ενα ατομο με πολυ καλη γνωση της Κινεζικης Γλωσσας ( επιπεδο HSK5 ) για εργασια σε καταστημα υψηλης ωρολογοποιιας στην Μυκονο για σεζον απο αρχες Απριλιου εως τελος Οκτωβριου. 

Δίδονται:
Πολυ καλες απολαβες
Bonus
Διαμονη
Αριστο κλιμα εργασιας 

Καλησπέρα σας, 

Ενδιαφερόμαστε για άτομα επικοινωνιακά για μόνιμη και σταθερή εργασία, σε luxury boutique , στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα , Κολωνάκι ).

Απαραίτητη προυπόθεση , να ομιλούν την Κινεζική και να είναι ασιατκής καταγωγής.

Προυπηρεσία στη πώληση και στην εξυπηρέτηση πελατών, προτιμαται.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu