Αξιότιμοι κύριοι,

Η BERLING ABEE είναι Eλληνική Bιομηχανία Xρωμάτων που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση οικοδομικών, μονωτικών, θερμομονωτικών, βιομηχανικών, διακοσμητικών χρωμάτων και χρωμάτων επιπλοποιίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τόσο μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, όσο και μέσα από εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.

Οι ανάγκες των κλιματικών, στεγαστικών, κατασκευαστικών υποδομών του συνολικού οικοσυστήματος που αφορά στα χρώματα, φέρουν την υπογραφή της σημαντικής εμπειρίας και συμβολής της Berling στον ελλαδικό χώρο. Ταυτόχρονα προσβλέπουμε στη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων με καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν έχετε κάποια λίστα μεταφραστών και στοιχεία επικοινωνίας τους με τους οποίους θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε για την ανάγκη μετάφρασης εγγράφων από ελληνικά/αγγλικά στα Κινέζικα, καθότι μέσω Υπουργείου Εξωτερικών/μεταφραστική Υπηρεσία δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

ΜΦΧ

BERLING A.B.E.E.

Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου

Exports Administrator

Θέση Αγία Παρασκευή

GR-32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας

Τηλ: +30 22620 – 31663 εσωτ. 308

Fax: +30 22620 - 31293

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.berling.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu