ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το Διεθνές Πρόγραμμα Υποτροφιών για Εκπαιδευτές Κινεζικής Γλώσσας υποστηρίζεται από το Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (Center for Language Education and Cooperation/CLEC) στην Κίνα με σκοπό να ενθαρρύνει τους σπουδαστές που επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι της κινεζικής γλώσσας αλλά και τους νυν δασκάλους της κινέζικης γλώσσας, να αποκτήσουν το κατάλληλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να διδάξουν τη γλώσσα σε αλλόγλωσσους στα Ινστιτούτα Κομφούκιος σε όλον τον κόσμο και να διεξάγουν ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της κινεζικής γλώσσας εφόσον το επιθυμούν. 

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε σε κορυφαία πανεπιστήμια της Κίνας, το Διεθνές Πρόγραμμα Υποτροφιών για Εκπαιδευτές Κινεζικής Γλώσσας σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία ζωής να γνωρίσετε από κοντά τον κινεζικό πολιτισμό, να βιώσετε την ταχεία οικονομική ανάπτυξη της Κίνας και να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας.

Υπάρχουν διάφορα είδη διαθέσιμων υποτροφιών για τους υποψήφιους φοιτητές: μπορείτε να σπουδάσετε στην Κίνα για ένα εξάμηνο, ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος, ή ακόμα και να λάβετε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα στη Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας σε Αλλόγλωσσους.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, κατόπιν αιτήματος, συμβουλεύει και καθοδηγεί τους ενεργούς φοιτητές του Ινστιτούτου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για χορήγηση υποτροφίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, τα βασικά βήματα για την υποβολή της αίτησης περιγράφονται παρακάτω.

ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

01

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε την υποτροφία της επιλογής σας.
02

Επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα του

Διεθνούς Προγράμματος Υποτροφιών για Εκπαιδευτές Κινεζικής Γλώσσας και δημιουργήστε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό.
03

Συμπληρώστε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης

και φορτώστε τα απαιτούμενα έγγραφα - ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ την αίτηση.
04

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να ελέγξετε την αίτησή σας. Εάν όλα είναι σωστά, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε την αίτησή σας.
05

Περιμένετε να ανακοινώσει το CLEC

το αποτέλεσμα στον ιστότοπό του. Εάν η αίτηση είναι επιτυχής, αναμείνετε τα σχετικά έγγραφα ταχυδρομικώς.
06

Οργανώστε

το ταξίδι σας (εισιτήρια, θεωρήσεις).

Σημειώστε ότι: Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών υποστηρίζει πλήρως όλες τις προτεινόμενες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφίας, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για τα αποτελέσματα των αιτήσεων λαμβάνονται μόνο από το Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (CLEC) (χρηματοδότης) και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο υποδoχής.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Πρόγραμμα Υποτροφιών για Εκπαιδευτές Κινεζικής Γλώσσας του Κέντρου Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (CLEC), παρακαλούμε κατεβάστε το αντίστοιχο αρχείο pdf ή ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του CLEC.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQs

Ενδιαφέρομαι να υποβάλω αίτηση υποτροφίας για Εκπαιδευτές Κινεζικής Γλώσσας στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (CLEC) στην Κίνα..

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Διαχείρισης Υποτροφιών - Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (CLEC)

Email: scholarships@chinese.cn

Τηλ: +86-10-58595727

Σημειώστε ότι το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών υποστηρίζει πλήρως όλες τις προτεινόμενες αιτήσεις για χορήγηση υποτροφίας, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για τα αποτελέσματα των αιτήσεων λαμβάνονται από το  Κέντρο Γλωσσικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας (CLEC) (χρηματοδότης) και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο υποδoχής.

QRCode

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Γραφεία Διοίκησης και Βιβλιοθήκη (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας και Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας, Χώρος Εκδηλώσεων, Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής Γλώσσας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2024 Business Confucius Institute Athens

Main Menu