HSKK dates

 

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών ανακοινώνει τη διοργάνωση προφορικών εξετάσεων HSKK της κινεζικής γλώσσας το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 (on-site, computer-based) (Τοποθεσία: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα).

Οι εξετάσεις διεξάγονται και για τα τρία διαθέσιμα επίπεδα HSKK (HSKK Επίπεδο 1-3).

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε το χρονοδιάγραμμα για τις προσεχείς εξετάσεις HSKK (ημερομηνία της εξέτασης, εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών).

HSKKsteps GR

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Γενικοί όροι συμμετοχήςΕξετάσεις

1. Για τις εξετάσεις ισχύουν ο κανονισμός και οι όροι των εξετάσεων του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών (www.confucius.aueb.gr -> Εξετάσεις)

1.1 Όλοι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επιδείξουν πριν την εξέταση επίσημο έγγραφο με φωτογραφία.

1.2 Ο υποψήφιος έχει το δικαίωμα αποχής από την εξέταση. Σε αυτή την περίπτωση καθώς και σε περίπτωση αποκλεισμού από τις εξετάσεις τα εξέταστρα δεν επιστρέφονται.

1.3 Τα προσωπικά στοιχεία των εξεταζομένων δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

2. Δήλωση συμμετοχής

2.1 Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη στα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση. Την ευθύνη για τα στοιχεία της δήλωσης αναλαμβάνει ο δηλών.

 • Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα chinesetest.cn με τα στοιχεία που ήδη διαθέτετε ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
 • Επιλέξτε το είδος (HSKK) και το επίπεδο της εξέτασης (π.χ. Level III), την ήπειρο, τη χώρα / περιοχή, τη μορφή εξέτασης, το εξεταστικό κέντρο και την ημερομηνία εξέτασης, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία (προαιρετικά) και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες εγγραφής. 

2.2 Η πληρωμή των εξέταστρων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα ΟΠΑ/ΕΛΚΕ/Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.  

Εξέταστρα: HSKK 1 Αρχάριο – 80 ευρώ / HSKK 2 Μέσο – 90 ευρώ / HSKK 3 Προχωρημένο – 100 ευρώ

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Λογαριασμός Τραπέζης: 110 / 4 8015 124

IBAN: GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

Αιτιολογία κατάθεσης: Ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

2.3 Online εγγραφή: η εγγραφή πραγματοποιείται πριν ή μετά την εμπρόθεσμη κατάθεση των εξέταστρων στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών. Το ποσό της κατάθεσης των εξέταστρων και το όνομα του υποψηφίου αποδεικνύονται από καταστάσεις της τράπεζας που λαμβάνει το Ινστιτούτο και στις οποίες αναφέρεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του εξεταζόμενου. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η πίστωση του ποσού της εξέτασης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν θεωρείται έγκυρη και χάνετε το δικαίωμα συμμετοχής σας στην επιλεχθείσα εξεταστική.

2.4 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και έχουν καταβάλλει το συνολικό ποσό των εξέταστρων. Εκπρόθεσμες δηλώσεις δε λαμβάνονται υπόψη.

2.5 Προκειμένου να σας αποστείλουμε την ηλεκτρονική απόδειξη καταβολής του ποσού της εξέτασης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το γραμμάτιο είσπραξης ή την απόδειξη της ηλεκτρονικής μεταφοράς (εμβάσματος) του ποσού της εξέτασης.

3. Δελτίο εξεταζομένου

3.1 Οι υποψήφιοι, των οποίων οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν γίνει δεκτές, θα πρέπει να συνδεθούν στη σελίδα www.chinesetest.cn και να εκτυπώσουν το Δελτίο Εξεταζόμενου (Admission Ticket). Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο, παρακαλούμε να επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών.

4. Χρόνος διενέργειας γραπτών εξετάσεων HSKK (Ώρα έναρξης και διάρκεια)

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Συνολική ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (λεπτά)
HSKK 1 16:30 20 λεπτά (συμπ. 7’ προετοιμασία)
HSKK 2 16:30 23 λεπτά (συμπ. 10’ προετοιμασία)
HSKK 3 16:30 25 λεπτά (συμπ. 10’ προετοιμασία)

 

5. Αποτελέσματα και Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας

5.1 Πληκτρολογώντας τα στοιχεία που αναγράφονται στο Δελτίο Εξεταζόμενου, ο εξεταζόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στο διαδίκτυο (www.chinesetest.cn). Το κέντρο εξετάσεων δεν δίνει πληροφορίες τηλεφωνικώς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

5.2 Οι εξεταζόμενοι που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά αυτοπροσώπως, 60 ημέρες μετά από την ημερομηνία της εξέτασης και αφού προηγουμένως έχουν επικοινωνήσει με το Ινστιτούτο.

5.3 Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας εκδίδονται σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση. Μετά την έκδοση πιστοποιητικού δεν γίνονται αλλαγές στα στοιχεία.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.confucius.aueb,gr στη στήλη «Εξετάσεις».

Εξεταστικό Κέντρο 

Διεύθυνση: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα.

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών.

Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 06:15

HSK ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024

1. Ημερομηνία Εξέτασης: ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
2. Ημερομηνία Εξέτασης: ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
3. Ημερομηνία Εξέτασης: ΚΥΡΙΑΚΗ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024

 

HSK new

Επόμενη Διαθέσιμη Γραπτή Εξέταση HSK:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2024

Σημαντικές πληροφορίες / οδηγίες

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή για τις γραπτές εξετάσεις HSK (όλα τα επίπεδα) που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 ανοίγει στις 7:00 π.μ. στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Η εγγραφή θα είναι διαθέσιμη έως τις 25 Μαρτίου 2024, στις 11:59 μ.μ. (ώρα Πεκίνο).
 • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Γραπτές Εξετάσεις HSK, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, γιατί μόνο τότε θα σας εξασφαλιστεί μια θέση στις εξετάσεις.
 • Επισημαίνεται ότι η λήξη της προθεσμίας της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις HSK (25-03-2024 και ώρα Πεκίνο 11:59 μ.μ.) ισχύει για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται από τον υποψήφιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η καταχώριση και υποβολή της αίτησής του ως μη οριστικοποιημένης. Δηλαδή, πριν την υποβολή της αίτησης, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής του παραβόλου για το αντίστοιχο επίπεδο εξέτασης της γλώσσας που επιθυμεί και να έχει υποβάλλει την ηλεκτρονική εγγραφή του.
 • Στοιχεία κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω web/mobile banking:

Όνομα Τράπεζας:                 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Δικαιούχος:                           ΟΠΑ / ΕΛΚΕ / Κομφούκιος

Αριθμός Λογαριασμού: :     110/4 8015 124

IBAN:                                      GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

Αιτιολογία κατάθεσης:         Το όνομα του εξεταζόμενου & το επίπεδο

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn
 • Για τη διαδικασία εγγραφής, τα εξέταστρα, τους κανονισμούς, αλλά και υποδείγματα εξετάσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Ελέγξτε τις Συχνές Ερωτήσεις για να δείτε αν κάποια από αυτές απαντά στις απορίες σας. Εάν οι Συχνές Ερωτήσεις δεν απαντούν στις απορίες σας ή εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

HSK new

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών εγγραφών και πληρωμών για τις γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής γλώσσας HSK που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 06 Νοεμβρίου 2023.

Οι εξετάσεις διεξάγονται για τα έξι επίπεδα πιστοποίησης της κινεζικής ως ξένης γλώσσας (HSK 1 έως 6, Version 2.0) στο κτίριο του ΟΠΑ/Κομφούκιος, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, όροφοι 1-5.

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων, τις ημερομηνίες εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών για τις προσεχείς γραπτές εξετάσεις HSK 2023.

HSK YCT Results2023GR 

Εάν ήσασταν υποψήφιος, έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn εισάγοντας το όνομα χρήστη (Username) και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (Password). Εναλλακτικά συμπληρώνετε τον Αριθμό Εισιτηρίου Εισόδου Εξέτασης (HSK Admission Ticket) και το όνομα του εξεταζόμενου όπως εμφανίζεται στο Admission Ticket στο πεδίο «Score Report».

Οι Επίσημες Αναφορές Αναλυτικής Επίδοσης των υποψηφίων (Score report) θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή/αποστολή στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών από τις 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρες παραλαβής πιστοποιητικών: 10.00 – 13.00 (Τρίτη - Πέμπτη) 

Διεύθυνση παραλαβής: Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, 5ος όροφος

ctcsol2023gr

 

Σας ενημερώνουμε, ότι το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών έχει ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων YCT κινεζικής γλώσσας για το έτος 2023 στην Αθήνα, οι οποίες θα διενεργηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 (Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα).

Οι εξετάσεις διεξάγονται για όλα επίπεδα πιστοποίησης της κινεζικής ως ξένης γλώσσας (YCT Επίπεδο 1-4).

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε το χρονοδιάγραμμα για τις προσεχείς γραπτές εξετάσεις YCT 2023 (ημερομηνία των εξετάσεων, εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών).

ctcsol2023gr

Οι εγγραφές για τη διεξαγωγή της πρώτης γραπτής Εξέτασης Πιστοποίησης Καθηγητών στη Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας για το 2023 είναι σε εξέλιξη!

Νέο ειδικό τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης καθηγητών στο Athens Business Confucius Institute!

Το Certificate for Teachers of Chinese to Speakers of Other Languages (CTCSOL) είναι μια τυποποιημένη εξέταση που διοργανώνεται από το Κέντρο Ανταλλαγής και Συνεργασίας Κινεζικών-Ξένων Γλωσσών του Υπουργείου Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Το πιστοποιητικό αποτελεί απαίτηση προτεραιότητας για τα Ινστιτούτα Κομφούκιος στο εξωτερικό στην πρόσληψη καθηγητών κινεζικής γλώσσας; αποτελεί αναφορά για σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την επιλογή και την αξιολόγηση καθηγητών κινεζικής γλώσσας; Αποτελεί αναφορά για την αξιολόγηση του επιπέδου των εκπαιδευτικών και των διδακτικών ικανοτήτων των διεθνών κινεζικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στην Αθήνα, ιδρύθηκε το 2009 και είναι το πρώτο Ινστιτούτο Κομφούκιος στην Ελλάδα και το πρώτο Ινστιτούτο Κομφούκιος για την επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη. Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια, το Ινστιτούτο Κομφούκιος έχει διδάξει την κινεζική γλώσσα σε περισσότερους από 3,000 σπουδαστές και προσφέρει σε σταθερή ετήσια βάση περισσότερα από 10 τμήματα εκμάθησης της γλώσσας κάθε χρόνο, καθιστώντας το πρότυπο διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Ως το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στην Ελλάδα, επίσημα εξουσιοδοτημένο από την HECI για το Διεθνές Πιστοποιητικό Καθηγητών Κινεζικής Γλώσσας, φέτος για πρώτη φορά, δημιουργήσαμε μια «Γενική Έκδοση» για την προετοιμασία στις εξετάσεις για τα Κινέζικα. Φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχουμε οργανώσει μια προετοιμασία για τη «Γενική Έκδοση» της εξέτασης για κινεζόφωνους.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

HSK new

Επόμενη Διαθέσιμη Γραπτή Εξέταση HSK:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2023

Σημαντικές πληροφορίες / οδηγίες

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή για τις γραπτές εξετάσεις HSK (όλα τα επίπεδα) που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Ιουνίου, 2023 ανοίγει στις 7:00 π.μ. στις 15 Απριλίου 2023. Η εγγραφή θα είναι διαθέσιμη έως τις 15 Μαΐου 2023, στις 11:59 μ.μ. (ώρα Πεκίνου).
 • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Γραπτές Εξετάσεις HSK, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, γιατί μόνο τότε θα σας εξασφαλιστεί μια θέση στις εξετάσεις.
 • Επισημαίνεται ότι η λήξη της προθεσμίας της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις HSK (15-05-2023 και ώρα Πεκίνου 11:59 μ.μ.) ισχύει για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται από τον υποψήφιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η καταχώριση και υποβολή της αίτησής του ως μη οριστικοποιημένης. Δηλαδή, πριν την υποβολή της αίτησης, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής του παραβόλου για το αντίστοιχο επίπεδο εξέτασης της γλώσσας που επιθυμεί και να έχει υποβάλλει την ηλεκτρονική εγγραφή του.
 • Στοιχεία κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω web/mobile banking:

Όνομα Τράπεζας:                 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας

Δικαιούχος:                           ΟΠΑ / ΕΛΚΕ / Κομφούκιος

Αριθμός Λογαριασμού: :     110/4 8015 124

IBAN:                                      GR20 0110 1100 0000 1104 8015 124

Αιτιολογία κατάθεσης:         Το όνομα του εξεταζόμενου & το επίπεδο

 • Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn
 • Για τη διαδικασία εγγραφής, τα εξέταστρα, τους κανονισμούς, αλλά και υποδείγματα εξετάσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Ελέγξτε τις Συχνές Ερωτήσεις για να δείτε αν κάποια από αυτές απαντά στις απορίες σας. Εάν οι Συχνές Ερωτήσεις δεν απαντούν στις απορίες σας ή εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

CTCSOL exams2022 gr

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος  Αθηνών είναι το πρώτο και μοναδικό επίσημο εξεταστικό κέντρο στην Ελλάδα για την Πιστοποίηση στη Διδασκαλία της Κινεζικής σε Αλλόγλωσσους CTCSOL.

 

Τι είναι το CTCSOL;

Το CTCSOL (Certificate for Teachers of Chinese to Speakers of Other Languages) είναι ένα διεθνές τυποποιημένο τεστ 2 σταδίων για την αξιολόγηση των υποψηφίων ως καθηγητών κινεζικής γλώσσας στους ακόλουθους πέντε τομείς:

1) Βασικά δομικά στοιχεία της διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας.

2) Μεθοδολογία διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας

3) Διδακτική, Σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και Διαχείριση Τάξης

4) Κινεζικός πολιτισμός και Διαπολιτισμική επικοινωνία

5) Επαγγελματική δεοντολογία και Επιστημονική ανάπτυξη

HSK new

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών εγγραφών και πληρωμών για τις γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής γλώσσας HSK που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 07 Νοεμβρίου 2022.

Οι εξετάσεις διεξάγονται για τα έξι επίπεδα πιστοποίησης της κινεζικής ως ξένης γλώσσας (HSK 1 έως 6, Version 2.0) στο κτίριο του ΟΠΑ/Κομφούκιος, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, όροφοι 1-5.

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων, τις ημερομηνίες εγγραφής, αποτελεσμάτων και παραλαβής των πιστοποιητικών για τις προσεχείς γραπτές εξετάσεις HSK 2022.

CTCSOL exams2022 gr

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος  Αθηνών είναι το πρώτο και μοναδικό επίσημο εξεταστικό κέντρο στην Ελλάδα για την Πιστοποίηση στη Διδασκαλία της Κινεζικής σε Αλλόγλωσσους CTCSOL.

 

Τι είναι το CTCSOL;

Το CTCSOL (Certificate for Teachers of Chinese to Speakers of Other Languages) είναι ένα διεθνές τυποποιημένο τεστ 2 σταδίων για την αξιολόγηση των υποψηφίων ως καθηγητών κινεζικής γλώσσας στους ακόλουθους πέντε τομείς:

1) Βασικά δομικά στοιχεία της διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας.

2) Μεθοδολογία διδασκαλίας της κινεζικής γλώσσας

3) Διδακτική, Σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και Διαχείριση Τάξης

4) Κινεζικός πολιτισμός και Διαπολιτισμική επικοινωνία

5) Επαγγελματική δεοντολογία και Επιστημονική ανάπτυξη

Σελίδα 1 από 2

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu