Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 08:21

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (HSK & YCT SCORE REPORTS) για τις εξετάσεις Μαΐου, Ιουνίου 2023 και προηγούμενων ετών

HSK YCT Results2023GR 

Εάν ήσασταν υποψήφιος, έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας www.chinesetest.cn εισάγοντας το όνομα χρήστη (Username) και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (Password). Εναλλακτικά συμπληρώνετε τον Αριθμό Εισιτηρίου Εισόδου Εξέτασης (HSK Admission Ticket) και το όνομα του εξεταζόμενου όπως εμφανίζεται στο Admission Ticket στο πεδίο «Score Report».

Οι Επίσημες Αναφορές Αναλυτικής Επίδοσης των υποψηφίων (Score report) θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή/αποστολή στο Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών από τις 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρες παραλαβής πιστοποιητικών: 10.00 – 13.00 (Τρίτη - Πέμπτη) 

Διεύθυνση παραλαβής: Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα, 5ος όροφος

Α. Επιτυχόντες μεμονωμένοι υποψήφιοι

Η παραλαβή/αποστολή του Πιστοποιητικού/Ατομικού Δελτίου Επίδοσης Υποψηφίου γίνεται:

  • Αυτοπροσώπως, με επίδειξη της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής σας ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία σφραγισμένη από Δημόσια Αρχή ή δίπλωμα οδήγησης).
  • Μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς με οικονομική επιβάρυνση του παραλήπτη και αφού προηγηθεί ηλεκτρονικό μήνυμα-αίτημα προς τον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τις εξής πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο εξεταζόμενου, επίπεδο εξέτασης και ημερομηνία εξέτασης, ονοματεπώνυμο παραλήπτη, διεύθυνση παραλήπτη, κινητό τηλέφωνο παραλήπτη για να λαμβάνει ενημερώσεις που αφορούν στην αποστολή, διεύθυνση του καταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής από το οποίο θα παραλάβετε μέσω της υπηρεσίας Door 2 Service Point (D2SP).
  • Από τρίτο πρόσωπο, με προσκόμιση της συμπληρωμένης σχετικής εξουσιοδότησης που έχει εκδοθεί μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από ΚΕΠ μαζί με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας του και ταυτότητα ή διαβατήριο ή απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου του υποψήφιου.

Β. Ιδιοκτήτες και καθηγητές σχολείων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

  • Η αποστολή γίνεται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς με οικονομική επιβάρυνση του παραλήπτη και αφού προηγηθεί ηλεκτρονικό μήνυμα-αίτημα προς τον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τις εξής πληροφορίες: Ονοματεπώνυμο εξεταζόμενου, επίπεδο εξέτασης και ημερομηνία εξέτασης, ονοματεπώνυμο παραλήπτη, διεύθυνση παραλήπτη, κινητό τηλέφωνο παραλήπτη για να λαμβάνει ενημερώσεις που αφορούν στην αποστολή, διεύθυνση του καταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής από το οποίο θα παραλάβετε μέσω της υπηρεσίας Door 2 Service Point (D2SP).
  • Η παράδοση των πιστοποιητικών στους επιτυχόντες υποψήφιους γίνεται με ευθύνη του ιδιοκτήτη Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή καθηγητή που έχει εγγράψει τους υποψήφιους.

Συχνές ερωτήσεις HSK(K)

  • Πώς λαμβάνω online το πιστοποιητικό βαθμολογίας;

Μπορείτε να βρείτε το πιστοποιητικό σας στo πεδίο "Score"". Μπορείτε να εκτυπώσετε το πιστοποιητικό μόνοι σας ή να το αποθηκεύσετε ως PDF, είναι έγκυρο ως έκδοση χαρτιού. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome. Μπορείτε να το εκτυπώσετε ΜΟΝΟ μία φορά.

 Results1

Results2

Results3

  

Αυτή η έκδοση PDF του πιστοποιητικού μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπη με την έντυπη και έχει έναν κωδικό QR που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε για να το επαληθεύσει.

  • Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για επίσημη έκθεση επιπλέον βαθμολογίας;

Αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο www.chinesetest.cn, επιλέγοντας το κουμπί "Apply for duplicates of the Score Report". Λάβετε υπόψη ότι τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αναφορά και/ή το πιστοποιητικό δοκιμής θα πρέπει να απευθύνονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.chinesetest.cn και όχι στο Ινστιτούτο Κομφούκιος, καθώς δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε τέτοια αιτήματα.

 Results4

Για ερωτήσεις καλέστε στο +30 210 8226735 ή στείλτε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευελπίδων 29, 113 62 Αθήνα: Διεύθυνση Εκπαίδευσης (5ος όροφος), Αίθουσες Διδασκαλίας (1ος-5ος)  

Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών, Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα (1ος όροφος): Αίθουσες Διδασκαλίας

Τηλ: 210 8226 735
Email: confucius@aueb.gr

© 2019 Business Confucius Institute Athens

Main Menu